A- A A+

У Вишњићеву одржано друго коло мини кајак лиге Србије

.

AnyConv.com 18062021 Basta Srpska Crnja 20

Покрајински секретар за спорт и омладину Данe Баста присуствовао је у суботу, 19. јуна, другом колу мини кајак лиге Србије, која је одржана на једној од најлепших кајак стаза у Србији на реци Босут у Вишњићеву у склопу кајак клуба “Филип Вишњић”. На првенству је учествовало преко 380 такмичара из 28 кајак и кану клубова са територије Републике Србије. Такмичари су били подељени у неколико старосних узраста а надметали су се у три дисциплине кајак једносед, двосед и четверац на петсто и на хиљаду метара.

Првенство је отворио покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста заједно са председником општине Шид, Зораном Семеновићем.

“Сведоци смо данас овде у Вишњићеву једне лепе спортске приче која је у овом месту на Босуту окупила јако пуно деце из целе Србије. Покрајински секретаријат за спорт и омладину са задовољством подржава и наставиће да подржава овакве и сличне манифестације, с циљем да се што више деце бави спортом јер то даље ствара једну здраву нацију”, рекао је покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста.

Друго коло мини – кајак лиге Србије у Вишњићеву одржано је у организацији Кајакашког савеза Србије, Кајак клуба “Филип Вишњић” Вишњићево уз подршку Општине Шид.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK